بروبچ یه برنامه جدیدداریم♥

خب غزل جون قبلاپیشنهادکردن که سفربه سرزمین قصه هاهمیشگی باشه ویه بخش هم براش بزنیم.منم فکرکردم دیدم عجب پیشنهادتوپ توپی ای????پس بخش جدیدوگوگولی وبمابا اسم«سفردرسرزمین قصه ها»????????ساخته شد!!!????????????????????????
ازغــزل جونم مچکرم بخاطرپیشنـهادعالی اینو ش.!????????
بیاییدبعضی وقتاهمگی باهم ازاین دنیای کسل کننده وناعادلانه باهمه ی بی رحمی هاش وآدم های خل وچلش فاصله بگیریم وبه جاش وارددنیاهای رنگارنگ وبامزه باشخصیت های دوست داشتنی واتفاقات هیجان انگیزبشیم????سرزمینی که هرچیزی توش ممکنه^^
میدونیدچیه کلاتصمیم گرفتم فازوبموتغییربدم به دنیای قصه ها(مثل یه مدت که بدجوری روفازدونگی بود????)
خب من تازگیاتصمیم گرفتم زیادتوی دنیای قصه هابرم!اونم نه هرجورقصه ای ها!فقططط قصه های دوست داشتنی(رواین موضوع بدجوری تاکیدمیکنم)
هرکسی هم که دوست داشته باشه،میتونه بامن همراه بشه!
پس اگه میخوایدبااین یکی تورگردشگری خانم چوی زینب دمدمی که ایندفعه تودنیای قصه هاسفرمیکنه همراه بشید،همین الان یه بلیت ازمن بگیرید~__•
بلیت سفربه سرزمین قصه هااااااااااااا*_________*

سفرهای ماهیچ محدودیتی ندارن.به تخیلتون اجازه بدیدهرچقدرکه دوست داره کش بیاد!اصلابذاریدمسخره تون کنن مهم نیست.
به پیشنهادهای شماهم نیازدارم.سرزمین های شگفت انگیزکه میشه بهشون سفرکردروپیشنهادبدید.فقط بایداون جایی که میگیدفانتزی وخیالی وخیلیم دوست داشتنی باشه.مثل هاگوارتز،شهرزمرد،نارنیایاکارخونه شکلات سازی نفس من!????
الـبته جودی ودونگی فانتزی نیستن ولی استثناعن(اونارونریـم کجابریم؟????)
کارایی که شایدانجام بدیم
1_خب من تازگیازدم توکارنقاشی(دلیلش هم یه پیج اینستای واقعادوست داشتنیه که منوبه این کارترغیب کرد+دفترنقاشی قدیمیموداشتم نگاه میکردم انقدرخوشگل بودن که دیگه تصمیم گرفتم نقاشی رودوباره شروع کنم)خب من نقاشیام واقعععاافتضاح وآبروریـزیه بی هیچ شکسته نفسی ای اینوعرض میکنم.اماتوی نقاشیام دلم میخوادخودموتودنیای قصه های مختلف بکشم،یااینکه داستانای مختلفوباهم ترکیب کنم و.تخیلات روواقعامیشه بانقاشی به تصویرکشید.نقاشی کردن یکی ازبهترین راههای سفربه سرزمین قصه هاست.خودم که خیییلیییی میپسندم این راهـو.
وشایدنقاشیامواینجاهم گذاشتم.اگرم که واقعاخیلی افتضاح بودن خب نمیذارم دیگه به همین راحتی.فقط دعاکنیدخوب شن(تاالان چنتاکشیدم????)
2_فیلـمای خیلی کمیابی که میتونن سرزمین قصه هاروواقعاجذاب وقابل لمس به تصویـربکشن جوری که ماروباخودشون همراه کنن رومعرفی میکنیم(توفکرم یه پست کلابه این موضوع اختصاص بدم)شماهم اگه میشناسیدهمچین فیلمایی خواهشامعرفی کنید:)))
وخب بیشترقصه هاوشخصیتارونقدوبررسی میکنیم وازاینجورکارادیگه‌.
برنـامه های خلاقانه ی دیگه ای هم توکله م دارم.اون متنی هم که درباره سفربه دنیای قصه هانوشته بودم؟میخوام ویرایشش کنم وجاهای دیگه ای روهم بهش اضافه کنم ودوباره بذارمش^_^
شماهم اگه پیشنهادی داریدخوشحال میشم بامن درمیون بذارید!????خب دیگه معلوم شدوبمون ایندفعه میره روکارچی(موضوع کلیش هیچ تغییری نکرده)
من همه ی تابستون پارسالموتوسرزمین قصه هازنـدگی کردم.مبودم!این تابستون تکرارشدنی نیست????(تـازه همون تابستـون پـارسال بودکه من بوسـتـان یـخ وبـهترین کتابی دنیاروساختم^^)
خب حالابریم سفرامروزمون روشروع کنیم که به نارنیاست وقول میدم که زیادطولانی نباشه هرچندآدم هرچقدرم توی این نارنیای لعنتی بمونه خسته نمیشه که نمیشههههه!

سرزمین ,دوست ,دنیای ,سفربه ,موضوع ,داشتنی ,دوست داشتنی ,سفربه سرزمین منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

closed قالیشویی آنلاین دانلود آهنگ جدید هر چی که بخوای قیمت طلا مشاوره و اجرای کف و کفسازها گرمایش برودت پارس Oscarfr9 Posto